Min hverdag med Fertilitetscomputer som prevensjon

Slik er min hverdag med en Fertilitetscomputer som prevensjon

Få en ny og sunnere hverdag med en fertilitetscomputer som prevensjon. For to år siden, etter mange år på p-pillen, og et mislykket spiral forsøk, begynte jeg å bruke en fertilitetscomputer som prevensjon. Jeg bruker Pearly som er en av de mest populære fertilitetscomputerne. Mange tror at det er mye jobb å bruke naturlig hormonfri prevensjon, men det er det ikke, jeg skal her beskrive min hverdag med min lille Pearly fertilitetsmonitor.

Min dag starter kl 07:00 om morgen, med at min Pearly vekker meg opp som en normal vekkerklokke. Før jeg går ut av sengen, sjekker telefonen eller gjør noe annet, slår jeg av alarmen og bruker min Pearly fertilitetscomputer for å ta temperaturen under tungen. Hvis jeg har mensen den dagen, trykker jeg på en knapp for å merke av det. Jeg vet det høres ut som mye å koordinere før du har åpnet øynene, men det tar bare et et minutt, og det er så enkelt at jeg ikke engang vet at jeg gjør det lenger. Og det er helt ok hvis du glemmer å ta temperaturen en gang i blant, fordi fertilitetsmonitoren lagrer informasjonen fra dine tidligere sykluser.

Fruktbarhets monitoren bruker deretter min temperatur og min menstruasjonssyklus for å finne ut om jeg er fruktbar eller ikke, og gir meg en av tre lys: rød, gul eller grønn. Hvis jeg får et rødt lys, betyr det at jeg er fruktbar og er i stand til å bli gravid, så da må jeg bruke en annen form for beskyttelse hvis jeg ønsker å ha sex. Hvis jeg får et grønt lys, betyr det at jeg ikke har eggløsning og ikke kan bli gravid. Hvis jeg får et gult lys, betyr det at fertilitetscomputeren ikke er helt sikker, og bør behandles som et rødt lys for å være på den sikre siden. Enkelt og greit!

I tilfelle du ikke husker alt fra helsetimene på skolen, så fungerer det slik: Din menstruasjonssyklus begynner på den første dagen i menstruasjonen. De fleste kvinner har en 28-dagers syklus, men den kan vare alt fra 25 til 36 dager. I løpet av de første 10 til 16 dager og de siste 10 til 16 dager i syklusen din, er du ikke fruktbar. Du er bare fruktbar når du har eggløsning i løpet av fire til seks dager i midten.

Fruktbarhetscomputeren har gjort meg mye mer i harmoni med min menstruasjonssyklus og de følelsesmessige og fysiske virkningene av mine hormoner.

Om jeg var bekymret for at jeg kunne bli gravid? Ikke en eneste gang. Jeg vet det høres ut som at en fertilitetsmonitor gjetter om du kan bli gravid eller ikke den dagen, men det er faktisk en ganske presis vitenskap bak, og bruker du den riktig er den like sikker som hormonell prevensjon. Fertilitetsmonitoren har en pålitelighe på 99,3 prosent, som er omtrent det samme som p-piller, så jeg er ikke mer bekymret for å bli gravid mer enn jeg gjorde da jeg var på pillen. Og heller ikke kjæresten min. Han liker ikke spesielt godt de røde dagene, men han elsker at jeg ikke er på pillen lenger, og at jeg ikke opptrer som en ustabil, hormonell tispe hver fjerde uke.

Helt til slutt. Det å slutte med p-pillen og skaffe meg en fertilitetsmonitor var en av de beste beslutningene jeg noensinne har gjort. Hvis du leter etter en naturlig metode for prevensjon, bør du definitivt se nærmere på dem!

Bente

De 4 beste fertilitetscomputerne på markedet i Norge

Fruktbarhetscomputere er laget for å forbedre sjansene dine for å bli gravid, eller som naturlig hormonfri prevensjon for å unngå å bli gravid. Vi skal her ta for oss de fire beste.

Ladycomp fertilitetscomputer
Ladycomp fertilitetscomputer
Ladycomp er et trygt, hormonfritt, og naturlig prevensjonsmiddel uten bivirkninger. Den finner din eggløsning med 99,3% sikkerhet og varsler deg om de dagene du er fruktbar, og kan bli gravid. Du måler temperaturen i munnen hver morgen når du våkner, og får direkte en fruktbarhets prognose som du kan stole på. Med Ladycomp får du en avansert statistikk og full oversikt over din menstruasjonssyklus til en hver tid. Les mer om Ladycomp


Pearly fertilitetscomputer
Pearly fertilitetscomputer
Pearly er et sikkert, hormonfritt og naturlig prevensjonsmiddel helt uten bivirkninger. Pearly er en liten og lett computer som og gjør det vesentlige. Den viser grønt symbol på sikre dager, rødt symbol på usikre, og blinker mot rødt når eggløsning kan forventes. Sikkerheten ved Pearly prevensjon er 99,3%. Pearly teller dagene i syklusen fra første dag i menstruasjonen. En eventuell graviditet vises ved at rødt-gult-grønt markeres samtidig, vanligvis 18-20 dager etter eggløsning. Les mer om Pearly


Daysy fertilitetscomputer
Daysy fertilitetscomputer
Mål og få rødt eller grønt – last data inn i appen og se syklusforløp der. Like enkelt som 1,2,3. Bare 60 sekunder en gang om dagen. Hver morgen, ta av kappen, trykk på og ta temperaturen under tungen. Tonesignal bekrefter ferdig. Les av fruktbarhet: Grønt sikker for de neste 24 timene, rødt fruktbar. Les mer om Daysy


Ladycomp Baby fertilitetscomputer
Ladycomp baby fertilitetscomputer
Ladycomp Baby er sannsynligvis verdens fineste og beste hjelpemiddel når du vil bli gravid. Den avløser den tidligere Babycomp og er genial også som 99,3% sikker prevensjon når det er aktuelt. Du har alt i ett og trenger ingen eggløsnings- eller graviditetstester. I kalenderen ser du fort når de neste 6 eggløsninger forventes. Ladycomp Baby forutsier neste eggløsning med høy nøyaktighet allerede fra dag 2 i syklusen og gir deg samtidig tilhørende termin, bekrefter deretter eggløsning, markerer om samleie(r) har klaffet tidsmessig med denne og viser eventuell graviditet og termin. Les mer om Ladycomp Baby