Pearly brukertips

Pearly brukertips. Under finner du brukertips for bruk av Pearly prevensjons computer fra PFC. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om bruk av Pearly som prevensjonsmiddel, vil du finne mer informasjon om Pearly nederst på denne siden, du kan også bruke kontaktskjemaet for å sende oss en melding. Har du brukertips for Pearly som ikke er tatt med i denne oversikten, kan du tipse oss om dette, så andre Pearly brukere for nytte av dine brukertips.

Hva er Pearly prevensjons Computer?

Pearly brukertips

Pearly brukertips

Pearly er et sikkert, hormonfritt og naturlig prevensjonsmiddel helt uten bivirkninger. Pearly er en liten og lett computer som og gjør det vesentlige. Den viser grønt symbol på sikre dager, rødt symbol på usikre, og blinker mot rødt når eggløsning kan forventes. Sikkerheten ved Pearly prevensjon er 99,3%. Pearly teller dagene i syklusen fra første dag i menstruasjonen. En eventuell graviditet vises ved at rødt-gult-grønt markeres samtidig, vanligvis 18-20 dager etter eggløsning. Når du våkner trykker du sirkeltasten og legger sensoren under tungen. Etter ca 1 minutt bekrefter et tonesignal utført og lagret måling. Du kan lese av dagens temperatur og syklusdag og om det er rødt eller grønt for de neste 24 timene. Les mer om Pearly

Brukertips for Pearly Prevensjon

– Du kan måle selv om du våkner før vekkeklokken. I forhold til innstilt vekketidspunkt har du pluss/minus tre timer å måle på.

– Symbolene grønt eller rødt gjelder for de neste 24 timene. Har du fått grønt lys etter eggløsning, kan du hoppe over målinger innimellom uten at det går ut over sikkerheten.

– Ved feber over 37.8 grader, lyser det en F i displayet. Generelt anbefaler vi at du hopper over målingen når du er syk.

– Høyt alkoholforbruk kan føre til unormalt høy kroppstemperatur neste morgen. Vi anbefaler at du hopper over målingen.

– Det viktigste er å få målt i dagene rundt eggløsningen slik at Pearlyen får registrert temperaturstigningen. For å ivareta sikkerheten vil den vente med å gi grønt til den har registrert minst to dager med høy temperatur etter hverandre

– Når du ønsker å bli gravid, er det viktig at du måler hver dag fra eggløsningen. Hopper du over målinger, kan graviditetspåvisning forsinkes. Graviditet vises vanligvis 18-20 dager etter eggløsning.

Mer informasjon om Pearly

Sikrere med Pearly enn da jeg brukte p-piller
10 topp grunner til at Pearly er riktig for deg
Pearly Prevensjon
Pearly opplæringsfilmer
Pearly bruksanvisning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *