LadyComp forandret livet mitt

Lady Comp forandret livet mitt

Mitt liv ble forandret av Lady Comp. Etter at jeg giftet meg i 2011 har jeg forsøkt det meste av det som kan prøves av p-piller. Jeg slet med bivirkninger og uansett hva jeg prøvde var sluttresultatet det samme, jeg følte meg låst i egen kropp, og som mange andre kvinner visste jeg ikke mye om de naturlige prevensjonsmetodene.

Etter å ha prøvd pille etter pille endte jeg opp med minipillen fordi jeg ikke kunne ta østrogen. Minipillen var ikke så ille, men over tid fortsatte det med bivirkninger, og de syntes å bli verre hver måned. Jeg var på minipillen i over to år, og ærlig talt ble jeg veldig lei av det. Kroppen min kunne ikke håndtere hormoner lenger. Jeg slet med hodepine, utmattelse, ingen sexlyst, angst og konstant svimmelhet. Jeg kom til det punktet hvor jeg ville bli syk og følte meg rar hvis jeg spiste for mye sukker eller salt mat. Jeg følte at jeg ikke kunne spise noe lenger. Jeg begynte også å ha ulike reaksjoner som var ganske skremmende, og legene kunne ikke finne ut hva som var galt. På det tidspunktet følte jeg at dette skulle bli mitt liv for alltid, eller før jeg bestemte meg for å ha barn.

Jeg ville ha et naturlig alternativ

Så jeg begynte å lete. Jeg visste det måtte være et alternativ. Jeg var bestemt på å ikke prøve noe lignende som Nuva ring eller spiral. Jeg ville ha et naturlig hormonfritt alternativ. Det var da en venn av meg anbefalte Lady Comp. Hun sa at hennes søskenbarn brukte det, og elsket det. I begynnelsen var jeg ganske skeptisk og tenkte hvordan kunne dette fungere, og var det sikkert nok?

Etter mye diskusjon bestemte jeg meg for å bestille en, og jeg må si det var en av de beste beslutningene jeg har gjort i mitt liv! Det å slutte med pillen var som å komme tilbake til hvem jeg var. Jeg mistet meg selv med alle disse hormonene, og jeg var så deprimert av å være syk hele tiden. Det tok noen måneder å komme tilbake til en normal syklus, men for en forskjell.

Jeg var redd Lady Comp ikke ville fungere for meg

Min syklus er ikke en normal syklus som de fleste jenter har. Jeg synes å ha lengre sykluser som 35-40 dager og eggløsning senere enn de fleste. Jeg var redd Lady Comp ikke ville fungere for meg. Men der tok jeg feil! Det har vært fantastisk å vite når jeg har eggløsning, og jeg kan nesten finne på dagen når jeg kommer til å få mensen. Som var en stor forandring fra å være på minipillen, da jeg aldri visste når jeg skulle få mensen, og noen ganger kom den ikke på 3-4 måneder.

Å ta min temperatur på samme tid hver morgen er ikke så vanskelig som jeg trodde det skulle bli, og for meg har det vært en stor læringsprosess. Jeg har lært mer om syklusen min i de siste 8 månedene, og jeg tror at mange jenter blir ledet til å tro at du må ta hormoner for å hindre graviditet, men det er ikke sant.

Lady Comp ga meg livet mitt tilbake

Hvis du prøver å finne en naturlig metode og vil lære mer om syklusen din, er Lady Comp veien å gå. Selv om prisen er litt høy er den verdt hver krone. Lady Comp ga meg livet mitt tilbake. Jeg var aldri meg selv på pillen, og jeg er så glad for at jeg er blitt kvitt den.

Jeg har nå brukt Lady Comp i ca 8 måneder, og jeg elsker den! Jeg liker også å vite når jeg har eggløsning så en dag da min mann og jeg velger å bli gravide, kan det være en stor hjelp slik at vi treffer riktig tidspunkt for befruktning.

Takk til Lady Comp for at jeg fikk komme tilbake til et sunt og naturlig liv!


Kjersti, Trondheim


Ladycomp
LadycompLadycomp er et trygt, hormonfritt, og naturlig prevensjonsmiddel uten bivirkninger. Den finner din eggløsning med 99,3% sikkerhet og varsler deg om de dagene du er fruktbar, og kan bli gravid. Du måler temperaturen i munnen hver morgen når du våkner, og får direkte en fruktbarhets prognose som du kan stole på. Med Ladycomp får du en avansert statistikk og full oversikt over din menstruasjonssyklus til en hver tid. Les mer om Ladycomp