Grønn sex er trendy

Du som spiser grønn mat så ofte du kan, og du som sorterer søppelet, har etterisolert huset og vurderer å kjøpe hybridbil: Har du også tenkt på grønn sex?

Ute i verden er grønn sex blitt en ny trend, skal man tro Huffington Post, verdens mest trendsettende blogg, og Reuters, et av verdens største nyhetsbyråer. Det mangler ikke på råd om hvordan du skal få et grønnere sexliv, bl.a. hva slags prevensjonsmidler og sexleketøy man bør kjøpe. Alt som ikke er nedbrytbart og som er skadelig når det kommer ut i naturens kretsløp, bør unngås.

Mange advarer blant annet mot de kunstige hormonene i p-piller. Hormonene blir skylt ut av kroppen med urinen, blander seg med jordsmonnet, blir spist av små organismer, som så blir mat for større organismer osv. Resultatet er at organismer langt oppe i næringskjeden, for eksempel isbjørner, har fått problemer med fruktbarheten. Noen mener det også gjelder mennesker.

Det er også fokus på hvilke kondomtyper og pessarer som er skadelig, eller ikke skadelige, for miljøet. Produkter i bruk-og-kast-kategorien får dårligere karakter enn de som varer lenge.

Grønn sex trendyDet aller mest miljøvennlige alternativet, personlige fruktbarhetscomputere, er paradoksalt ikke så godt kjent. En PFC – for eksempel en Pearly, Ladycomp eller Babycomp kan vare i tiår, skiller ikke ut noen farlige stoffer og forandrer ikke på kroppens naturlige funksjoner.
Hormonfrie prevensjonsmidler
PFC-ComputerEn PFC Computer beregner de fruktbare dagene med en sikkerhet på 99,3%. Den registerer din syklus og gir deg svar pa hvilke dager du kan bli gravid. Den høye sikkerheten er medisinsk dokumentert og vist i praksis over mange år. Temperatur og tidspunkt for menstruasjon lagres i PFCen og brukes til kartlegging av brukerens syklus. PFCen registrerer variasjoner i syklusen og tar høyde for disse slik at sikkerheten ivaretas. Les mer om PFC Computer

Kobberspiral
Kondom
Pessar
NFP -Naturlig Familieplanlegging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *