Føler meg sikrere med Pearly enn da jeg brukte p-piller

Selv husker jeg at jeg, som inntil da hadde brukt p-pille, var noe skeptisk. Kunne jeg virkelig stole på en liten Pearly computer som dette? Hvordan fungerte den? Og hvordan kunne den lære å kjenne min kropp så godt? Spørsmålene var mange.

Etter å ha tatt Pearly prevensjon i bruk, var erfaringene faktisk bare positive. Jeg ble raskt imponert over både maskinen og det faktum at jeg etter hvert også har lært å kjenne kroppen min mye bedre enn før. Slik sett føler jeg meg enda sikrere nå enn da jeg tidligere brukte p-piller. Mannen min er også veldig fornøyd. Jeg brukte p-piller i vel tre års tid, men slet med at jeg ble veldig premenstruell. Lysten på sex dalte også i perioder. Alt i alt følte jeg at personligheten min endret seg mye.

Pearly prevensjonDet viktigste for meg, er å unngå å putte i meg hormoner gjennom en p-pille. I tillegg har det vært veldig deilig å bli bedre kjent med kroppen min og kunne ha et bevisst forhold til når jeg kunne bli gravid osv. Jeg tror også det er viktig at partneren stoler på Pearly og har et ok forhold til bruken. I den sammenheng kan det være viktig at man vet mest mulig om hvordan Pearly-en fungerer, hvordan den er bygget opp, programvaren som brukes osv. I det hele tatt: Hvorfor og hvordan den blir så godt kjent med kroppen din.

Mitt råd til andre kvinner er følgende: Så lenge man er rimelig strukturert og ryddig samt lever i et stabilt forhold, er en Pearly super. Å løse behovet for kontroll over egen kropp på denne måten, er den naturlige måten å gjøre det på.

Marit, 32 år, Nittedal

Hva er Pearly prevensjons Computer?

Pearly prevensjon

Pearly prevensjon

Pearly er et sikkert, hormonfritt og naturlig prevensjonsmiddel helt uten bivirkninger. Pearly er en liten og lett computer som og gjør det vesentlige. Den viser grønt symbol på sikre dager, rødt symbol på usikre, og blinker mot rødt når eggløsning kan forventes. Sikkerheten ved Pearly prevensjon er 99,3%. Pearly teller dagene i syklusen fra første dag i menstruasjonen. En eventuell graviditet vises ved at rødt-gult-grønt markeres samtidig, vanligvis 18-20 dager etter eggløsning. Når du våkner trykker du sirkeltasten og legger sensoren under tungen. Etter ca 1 minutt bekrefter et tonesignal utført og lagret måling. Du kan lese av dagens temperatur og syklusdag og om det er rødt eller grønt for de neste 24 timene. Les mer om Pearly

Mer informasjon om Pearly
10 topp grunner til at Pearly er riktig for deg
Pearly opplæringsfilmer
Pearly bruksanvisning
Pearly brukertips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *