Fertilitetsmonitor som prevensjon

Fertilitetsmonitorer som naturlig, hormonfri, sikker og bivirkningsfri prevensjon. Hvis du ønsker å unngå graviditet naturlig uten å utsette kroppen din for kunstige hormoner og metoder, så er en fertilitetsmonitor det perfekte valget. Det er en helt naturlig metode for prevensjon som lærer, analyser og indikerer eggløsning, fruktbare og ikke-fruktbare dager med 99,3% nøyaktighet, og er helt fri for kunstige hormoner og bivirkninger.

En fertilitetscomputer som det også kalles er det perfekte valget for enhver kvinne som er opptatt av sin egen helse, og ikke kan eller vil bruke hormonell prevensjon. Vi skal i denne artikkelen ta for oss bruk av en fertilitetsmonitor som prevensjon.

En fertilitetsmonitor er enkel i bruk

Alle fertilitetsmonitorer og fruktbarhetscomputere er veldig enkel å bruke. Datamaskinen er forhåndsprogrammert til å vise klokkeslett, dato og år. Alt du trenger å gjøre er å stille inn tiden du vil at vekkerklokken skal ringe om morgen, og ta temperaturen rett etter at du våkner opp, mens du fortsatt ligger nede og er avslappet i sengen. Ved å plassere termometeret på din fertilitetsmonitor under tungen i 30 sekunder, vil datamaskinen registere den såkalte basale kroppstemperatur for sine beregninger. Hvis du har mensen trykker du på + tasten, ellers trykker du -.

Basert på omfattende data som er samlet inn i løpet av mer enn 25 års forskning og utvikling, bruker datamaskinen en bio-matematisk projeksjon metode for å beregne din individuelle syklus og gi deg en pålitelig fruktbarhet prognose for de neste 24 timer. Fertilitetsmonitorene LadyComp og Pearly bruker et enkelt fargesystem (rød, gul og grønn) for å indikere fruktbarhets status umiddelbart etter en temperatur er tatt:
– Grønt lys betyr “ufruktbar”
– Rødt lys betyr “fruktbar”
– Orange lys betyr at maskinen er fortsatt i læringsfase

I begynnelsen bør du ta temperaturen så regelmessig som mulig fordi jo mer informasjon datamaskinen samler inn, jo lettere er det å begrense antall fruktbare (rød) dager. Datamaskinen er trygg fra den første målingen. Jo mer data du gir datamaskinen jo mer vet den om deg. Fertilitetsmonitoren er programmert med all forskningsdata om naturlig familieplanlegging, og den inneholder en database med mer enn 900 000 sykluser og bruker bio-matematisk prognoseberegninger. Det er en personlig fruktbarhetcomputer som lærer og tilpasser seg din individuelle syklus.

Planlegg graviditet med en fertilitetscomputer

Ladycomp baby fertilitets monitor
Det finnes en fertilitetsmonitor som er spesielt laget for å øke sjansene for å bli gravid. Den heter Ladycomp 6B – Baby og er spesielt tilrettelagt for graviditet. Du får dato for neste forventede eggløsning allerede fra dag 2 i syklusen – samtidig som korresponderende termin vises. Ved graviditet, blir biologisk termin regnet ut med en dags nøyaktighet. En brukerundersøkelsen i 10 land viste at av alle som uten hell hadde prøvd å bli gravide i mer enn 1 år, kom 80% i mål på naturlig vis etter de anskaffet seg en Ladycomp Baby. Tallet er overbevisende, og det er ofte slik at man ikke ser det enkleste, og at det blir fort synlig når man bruker fertilitetsmonitoren Ladycomp 6B. Les mer om slik blir du gravid med en fertilitetsmonitor

Hvilken fertilitetsmonitor skal jeg velge?

Det finnes flere ulike fertilitetsmonitorer og fruktbarhetscomputere på det norske markedet idag. Foruten supermodellen Ladycomp Baby som er omtalt over, er det tre andre bestselgere som fortjener din oppmerksomhet. Alle har de de samme grunnleggende funksjonene, men det er forskjeller på dem, og det kan du lese mer om under. Les også om fertilitetsmonitor erfaringer fra kvinner fra hele Norge.

Fertilitetsmonitoren LadyComp

Ladycomp Fertilitets monitorLadycomp er et trygt, hormonfritt, og naturlig prevensjonsmiddel uten bivirkninger. Den finner din eggløsning med 99,3% sikkerhet og varsler deg om de dagene du er fruktbar, og kan bli gravid. Du måler temperaturen i munnen hver morgen når du våkner, og får direkte en fruktbarhets prognose som du kan stole på. Med Ladycomp får du en avansert statistikk og full oversikt over din menstruasjonssyklus til en hver tid. Les mer om Ladycomp

Fertilitetsmonitoren Pearly

Pearly FertilitetsmonitorPearly er et sikkert, hormonfritt og naturlig prevensjonsmiddel helt uten bivirkninger. Pearly er en liten og lett computer som og gjør det vesentlige. Den viser grønt symbol på sikre dager, rødt symbol på usikre, og blinker mot rødt når eggløsning kan forventes. Sikkerheten ved Pearly prevensjon er 99,3%. Pearly teller dagene i syklusen fra første dag i menstruasjonen. En eventuell graviditet vises ved at rødt-gult-grønt markeres samtidig, vanligvis 18-20 dager etter eggløsning. Les mer om Pearly

3. Fertilitetsmonitoren Daysy

Daysy Fertilitets MonitorMål og få rødt eller grønt – last data inn i appen og se syklusforløp der. Like enkelt som 1,2,3. Bare 60 sekunder en gang om dagen. Hver morgen, ta av kappen, trykk på og ta temperaturen under tungen. Tonesignal bekrefter ferdig. Les av fruktbarhet: Grønt sikker for de neste 24 timene, rødt fruktbar. Les mer om Daysy