Erfaringer med PFC Ladycomp Pearly Babycomp

Erfaringer med PFC Ladycomp og Pearly

Brukererfaringer med PFC Ladycomp og Pearly. Brukertips og erfaringer med fruktbarhetscomputerne Ladycomp, Pearly og Babycomp fra PFC Nordic. Les hvilke erfaringer ekte brukere har med PFC Computerne, og hva du kan forvente deg ved å bruke et hormonfritt og naturlig alternativ som prevensjon.

En PFC fruktbarhetscomputer er 99,3% sikker hormonfri og naturlig prevensjon uten bivirkninger. Når du bruker en PFC Computer som Ladycomp eller Pearly slipper du bivirkningene som kan komme av hormonell prevensjon. PFCen viser deg de sikre og usikre dagene i hver syklus. Sikkerheten er medisinsk dokumentert 99,3%, det vil si Pearl indeks 0,7. Pearl indeks er det medisinske måltallet for en prevensjonsmetodes sikkerhet og regnes ut på følgende måte: Hvis 100 kvinner benytter et prevensjonsmiddel i 1 år gir dette 1200 sykler (100 x 12 (mnd) = 1200). Hvis en av disse 100 kvinnene blir gravid, er Pearl indeks 1. Til sammenligning har p-piller en Pearl indeks fra 0,5 – 1,2; hormonspiral 0,3 – 0,5; kobberspiral 0,7 – 1 og kondom rundt 5.

En PFC Computer er også perfekt når du vil bli gravid. PFC fruktbarhetscomputerne viser prognose for eggløsning for de neste seks dagene ved at rødt lys blinker. Ladycomp Baby har dessuten den ekstrafunksjonen at den viser dato for neste forventede eggløsning i begynnelsen av hver syklus. Ladycomp Baby vil også vise termindato som hører til eggløsningsdato. Når du blir gravid, vil PFCen vise dette med at alle lys lyser ca 18 dager etter eggløsning. Ladycomp Baby tidligere Babycomp har også her en ekstrafunksjon: Du kan registrere samleie, og få vite om samleiet klaffet tidsmessig med eggløsning allerede fire dager etter eggløsning.

Erfaringer med Ladycomp
Brukertips og erfaringer med Laydcomp fra PFC Nordic. Les hvilke erfaringer brukere har med Ladycomp, og hva du kan forvente deg ved å bruke Ladycomp som hormonfri og naturlig prevensjon.

1. Jeg hadde hørt om PFC og Ladycomp og hadde akkurat fått mitt andre barn. Etter 15 år med p-piller hadde jeg ikke lyst til å ta mer hormoner. Jeg begynte å bruke Ladycomp PFC i juni 2004, og er veldig fornøyd. Det fungerer jo! Det er lettvint å bruke og jeg har funnet fram til min faktiske syklus. Det gjør at jeg føler meg mer i ett med meg selv. Det er så deilig å slippe å ta disse pillene. Etter hvert bestemte vi oss for å få barn nummer tre og det var jo fort gjort ettersom jeg jo nå kjente til når jeg hadde eggløsning.

Det er herlig å kjenne sin egen kropp. Man mister jo helt forholdet til sin egen syklus ved bruk av p-piller. Jeg tror også min mann nå merker at humøret mitt er bedre og mer stabilt. Han liker tanken på at vi nå har full kontroll sammen. Jeg har anbefalt PFC til venner og er ikke redd for å skryte av den. Først ut var min beste venninne, og hun er kjempefornøyd. Det er jo helt naturlig, og jeg tror kvinner i dag er blitt mye mer bevisst på hva man putter i sin egen kropp.

2. Selv var jeg student den gang. Jeg husker at jeg syntes dette var spennende, men valgte likevel å vente litt med kjøpe. Men etter at jeg møtte ham jeg er gift med i dag og følte meg trygg på at det ville bli oss to, var PFC og Ladycomp et enkelt valg for meg. I dag har jeg brukt Ladycomp i snart fem år. Vi fikk vårt første barn for vel ni måneder siden.

Brukererfaringer med Ladycomp

Erfaringer med Ladycomp

Jeg leste en del om Ladycompen før jeg begynte å bruke den. Så jeg følte meg trygg på teknologien, og på at jeg ikke plutselig fikk en overraskende graviditet. Slik sett stolte jeg på den fra dag en. Så har den da også fungert perfekt. Den viser økt temperatur når jeg har hatt eggløsning, og lavere temperatur fra mensen. Alt i alt har jeg faktisk lært min egen kropp mye bedre å kjenne etter at jeg fikk meg enLadycomp. Nå vet jeg mer om hvordan den fungerer. Bruker man eksempelvis p-piller behøver man ikke gjøre noe annet enn å putte tablettene i seg. For både meg og andre har PFC Computeren gitt mer innsikt i egen kropp. Da jeg lærte meg litt mer om hvordan den virker, var prinsippene bak den enkle. Den har fungert godt som prevensjon, og den fungerte like godt da vi bestemte oss for å lage barn.

Jeg brukte p-pillen før jeg begynte med Ladycomp. Har aldri vært noen fanatiker, men må vel innrømme at jeg ikke likte å putte i meg hormoner hver dag. Bare det å slippe de daglige hormonene gav meg en god følelse. Hadde jeg bare fortsatt med P-pillen, kunne jeg risikert å ha gått mange år av mitt liv på den. Det er et tankekors, synes jeg. Jeg anbefaler gjerne PFC til kvinner som lever i et stabilt forhold. For meg, og for mange andre, er dette et godt og langsiktig valg.

Les mer om Ladycomp og flere brukererfaringer med Ladycomp

Erfaringer med Pearly
Brukertips og erfaringer med Pearly fra PFC Nordic. Les hvilke erfaringer brukere har med Pearly, og hva du kan forvente deg ved å bruke Pearly som et hormonfri og naturlig prevensjon.

1. Som Pearlybruker føler jeg meg enda sikrere en da jeg brukte p-piller. Selv husker jeg at jeg, som inntil da hadde brukt p-pille, var noe skeptisk. Kunne jeg virkelig stole på en liten computer som dette? Hvordan fungerte den? Og hvordan kunne den lære å kjenne min kropp så godt? Spørsmålene var mange.

Etter å ha tatt Pearly PFC i bruk, var erfaringene faktisk bare positive. Jeg ble raskt imponert over både maskinen og det faktum at jeg etter hvert også har lært å kjenne kroppen min mye bedre enn før. Slik sett føler jeg meg enda sikrere nå enn da jeg tidligere brukte p-piller. Mannen min er også veldig fornøyd. Jeg brukte p-piller i vel tre års tid, men slet med at jeg ble veldig premenstruell. Lysten på sex dalte også i perioder. Alt i alt følte jeg at personligheten min endret seg mye.

Brukererfaringer med Pearly

Erfaringer med Pearly

Det viktigste for meg, er å unngå å putte i meg hormoner gjennom en p-pille. I tillegg har det vært veldig deilig å bli bedre kjent med kroppen min og kunne ha et bevisst forhold til når jeg kunne bli gravid osv. Jeg tror også det er viktig at partneren stoler på PFC og har et ok forhold til bruken. I den sammenheng kan det være viktig at man vet mest mulig om hvordan PFC-en fungerer, hvordan den er bygget opp, programvaren som brukes osv. I det hele tatt: Hvorfor og hvordan den blir så godt kjent med kroppen din. Mitt råd til andre kvinner er følgende: Så lenge man er rimelig strukturert og ryddig samt lever i et stabilt forhold, er en Pearly super. Å løse behovet for kontroll over egen kropp på denne måten, er den naturlige måten å gjøre det på.

2. – Jeg er veldig fornøyd med min Pearly. Det er godt å slippe å tilføre kroppen hormoner og likevel ha sikker prevensjon. Jeg stoler 100 % på min Pearly! Linda 32 Kristiansand

3. – Jeg er veldig glad i min Pearly, spesielt fordi jeg ikke tilsetter hormoner eller lignende til kroppen. Jeg har blitt bedre kjent med kroppen min, og synes den er utmerket. Anbefaler den til alle. Susanne 27 Oslo

4. – Bare fornøyd med Pearly og service. har fått 1 planlagt datter med hjelp av Pearly og går snart i gang med neste babyproduksjon! Så bra å slippe hormoner og de bivirkningene de gir. Turid 35 Bergen

5. – Jeg kjøpte min Pearly etter å ha fått blodpropp grunnet P-ring. Jeg er overbevist om at mange tusen jenter heller ønsker seg et godt og hormonfritt prevensjonsalternativ. Hege 23 Stavanger

6. – Svært fornøyd med min Pearly. Brukte den som prevensjon i ca 1 år. Da vi bestemte oss for å prøve og lage barn, så jeg på temperaturene mine som var registrert i Pearly, og sa til kjæresten min at nå tror jeg vi må prøve. Etter to uker tok jeg graviditetstest som viste positivt. Et supert produkt, og jeg anbefaler det til alle jeg bryr meg om. Lise 26 Trondheim

Les mer om Pearly og flere brukererfaringer med Pearly

Din brukererfaring med Pearly og Ladycomp?
Vil vil gjerne høre om din erfaring med Pearly og Ladycomp. Du vil forbli 100% annonym, men ditt bidrag vil hjelpe andre kvinner med å ta en vurdering om PFC Computerne Pearly og Ladycomp er et alternativ for dem. For å gi din brukererfaring, klikk her på kontakt, og fortell oss din erfaring ved å bruke kontakskjemaet. Tusen takk for hjelpen.