Bonus fordeler med Fertilitetsmonitor

4 Bonus Fordeler med å bruke en Fertilitetsmonitor

Overraskende bonus fordeler med å bruke en fertilitetsmonitor. Det er noen supre åpenbare fordeler ved å bruke en fruktbarhetsmonitor for å planlegge eller unngå graviditet. De som handler om å slippe alt av bivirkningene fra hormonell prevensjon, og ikke minst vite at man ikke tilfører kroppen den daglige dosen med gift fra P-piller.

Vi spurte våre dedikerte Pearly og Ladycomp brukere om det var noen mer uventede, overraskende, bonus fordeler med å bruke en fertilitetsmonitor.

Som med de fleste sunne vaner, er det å komme inn i rytmen med å ta temperaturen hver morgen når du våkner noe som kan ta litt tid, men som de fleste sunne vaner har det også en stor helsegevinst. Det er et livsstilskifte som vil gjøre at du har mer kontroll over din egen kropp og syklus.

Bonus fordelene ved å bruke en fruktbarhetsmonitor

En fruktbarhetsmonitor eller fruktbarhetscomputer har mange fordeler, her tar vi for oss de bonus fordelene som mange kvinner opplever når de slutter med hormonell prevensjon. Du kan også lese 10 grunner til hvorfor velge hormonfri prevensjon.

1. Et øyeblikk med meditasjon og ro om morgen

Meditasjon Ro Morgenen
Du våkner opp og plukker opp din Pearly eller Ladycomp fra nattbordet for å ta temperaturen. De 30 sekundene du venter på at din Pearly eller Ladycomp skal gi deg din fruktbarhet status for dagen, er et øyeblikk for deg og bare deg. Du kan tenke over planene for dagen, tenke over hva du trenger eller ønsker å oppnå, ta deg tid til å føle deg helt våken før ungene hopper opp i sengen, og de 30 sekundene kan bli en del av noen rolige minutter om morgen før den travle arbeidsdagen starter. Å ha en rutine som handler om å ta vare på deg selv og kroppen din er som en intensjon som varer hele dagen.

2. En avslappet og angst-fri partner

Stresset mann
Når mange starter med en fertilitetsmonitor som Pearly eller Ladycomp er det mange menn som er skeptisk, dette er i utgangspunktet begrunnet med uvitenhet om hva en fertilitetsmonitor gjør, og hvordan informasjonen den gir deg kan gjøre at du selv kan bestemme når du vil bli gravid eller ikke. Å kunne snakke åpent om din syklus, periode, og fruktbarheten kan føles veldig frigjørende i et forhold. Følelsen av at den personen som du elsker aksepterer deg, og et nivå av intimitet du kanskje ikke engang har innsett ville være like viktig for deg som det kan være, før du har fått det. Mer ærlighet og åpenhet om syklusen kan føre til mer følsomhet og støtte fra partneren din. Det handler ikke om å diskutere alle detaljer hvis du ikke er komfortabel med det, men det er utrolig hva en enkel “det er en grønn dag” eller “det er en rød dag” samtale kan føre til, som å diskutere dine håp for en familie i fremtiden, hvis eller hvordan du kan få PMS, og hva du ønsker og liker når det kommer til sex.

3. Aldri mer vi prøver og ser hva som skjer

Vi prøver og ser hva som skjer
Hvis du bruker din fruktbarhetscomputer til å planlegge graviditet, vil du ønske å vite om og når du er gravid så snart som mulig. Fertilitetsmonitorene Pearly og Ladycomp Baby vil gi deg beskjed når du er gravid før du sannsynligvis opplever noen av tegnene på graviditet. Ikke bare det at du er den første til å vite det, men det betyr også at du kan bruke denne informasjonen til å gjøre noen endringer du ønsker å gjøre, som å unngå alkohol og starte med kosttilskudd som er bra for din graviditet. Du vil og spare en haug med penger på flere graviditetstester! Og partneren din vil helt bli forbauset over at Pearlyen eller Ladycompen din har funnet det ut før legen din gjorde det.

4. Et aktivt sex og følelsesliv

Aktivt sexliv med fertilitetsminitor
Det er rimelig sikkert at P-piller og annen hormonell prevensjon har hatt en invirkning på sexlivet ditt på noen måte. Enten det er gjort deg mindre interessert i sex, redusert dine sexfantasier, gitt deg mindre smøring, bekkensmerter eller gjort det vanskeligere å få orgasmer. For mange kvinner som slutter med hormonell prevensjon opplever en åpenbaring, fordi plutselig vil de virkelig ha sex igjen, en følelse mange ikke har hatt siden de var en tenåring. Det å slutte med p-piller kan gi deg en hel rekke følelser tilbake. Mange kvinner opplever det som å komme ut fra under en sky eller bak et slør. Fargene er lysere, smaker bedre, og det lukter søtere.

Hvilken fertilitetsmonitor skal velge?

Bestselgerne i Norge er Pearly og Ladycomp. Begge har de samme grunnleggende egenskapene, men man har en del tilleggsfunksjoner med en Ladycomp.

Ladycomp
LadycompLadycomp er et trygt, hormonfritt, og naturlig prevensjonsmiddel uten bivirkninger. Den finner din eggløsning med 99,3% sikkerhet og varsler deg om de dagene du er fruktbar, og kan bli gravid. Du måler temperaturen i munnen hver morgen når du våkner, og får direkte en fruktbarhets prognose som du kan stole på. Med Ladycomp får du en avansert statistikk og full oversikt over din menstruasjonssyklus til en hver tid. Les mer om Ladycomp

Pearly hormonfri prevensjon
Pearly hormonfri prevensjonPearly er et sikkert, hormonfritt og naturlig prevensjonsmiddel helt uten bivirkninger. Pearly er en liten og lett computer som og gjør det vesentlige. Den viser grønt symbol på sikre dager, rødt symbol på usikre, og blinker mot rødt når eggløsning kan forventes. Sikkerheten ved Pearly prevensjon er 99,3%. Pearly teller dagene i syklusen fra første dag i menstruasjonen. En eventuell graviditet vises ved at rødt-gult-grønt markeres samtidig, vanligvis 18-20 dager etter eggløsning. Les mer om Pearly