Hvorfor Pearly er riktig for deg

10 Topp grunner til at Pearly er riktig for deg

Hvorfor fertilitetscomputeren Pearly er det riktige valget for deg. Vi vet at du vil ha naturlig, hormonfri, bivirkningsfri, problemfri, prevensjon, og at du kanskje allerede har bestemt deg for å prøve en fertilitetsmonitor. Men hva skal man velge? Vi skal her se på gode grunner til at bestselgeren Pearly er riktig for deg.

Våre topp 10 grunner til at vi tror Pearly kan være riktig for deg

Pearly prevensjonPearly er et sikkert, hormonfritt og naturlig prevensjonsmiddel helt uten bivirkninger. En liten og lett fertilitetscomputer som gjør det vesentlige. Den viser grønt symbol på sikre dager, rødt symbol på usikre, og blinker mot rødt når eggløsning kan forventes. Sikkerheten ved Pearly fertilitetsmonitor er 99,3%, like sikkert som hormonell prevensjon.

1. Super brukervennlig

Pearly er super brukervennlig ved at den gir deg din status for fruktbarhet direkte på enheten. Du trenger ikke å se på en app. Det grønne eller røde lyset indikerer fruktbarheten din innen 30 sekunder. Det er ingen tolkning som kreves fra din side, noe som helt eliminerer potensialet for brukerfeil.

2. Klinisk testet

Pearly er klinisk testet, og har en sikkerhet på 99,3%, eller en Pearl indeks på 0,7. Det betyr at sannsynligheten for at Pearlyen tar feil og gir grønt en dag det skulle ha vært rødt er kun 0,7%. Pearly er sikker prevensjon helt uten bivirkninger.

3. ISO Sertifisert

Produsenten, Valley Electronics GmbH i Bayern, Tyskland, er ISO-sertifisert for utvikling og produksjon av Pearly. Disse er igjen ISO sertifiserte som medisinske instrumenter i klasse II B etter EU-norm. De spesialutviklede dataprogrammene bygger på analyse av store mengder sykler fra flere tusen kvinner i mange land og er dokumentert i et referansebibliotek som blant annet danner grunnlag for ISO-sertifiseringen.

4. Alle data lagres på et sted

Dine data lagres på Pearlyen så lenge du bruker den. Selv om du legger til din informsjon, kan du velge å ikke dele det med noen. Jo mer og lenger du bruker Pearly, jo mer forstår du om din unike fruktbarhet.

5. Pålitelige og troverdig målinger

Pearly vil gi deg pålitelige, troverdig målinger fra den første dagen du begynner å bruke den. I motsetning til andre enheter og programmer som trenger flere måneder med målinger før du kan stole på målingene.

6. Pearly mer enn et kroppstermometer

Pearly er ikke bare en basal kroppstermometer, det er en datamaskin. En liten, elegant maskin som holder seg stort sett på nattbordet, men kan og taes med i vesken hvis du skal på tur. Pearly har en hjerne, den lærer din unike fruktbarhet, og kan fortelle deg når en måling er unormal, og når den ikke er det. Pearly er spesielt utviklet for bruk innenfor reelle kvinners liv og imøtekommer de hverdagslige ting som kan sette en belastning på andre fruktbarhetsmetoder.

7. Mange tusen fornøyde brukere i Norge

Pearly er Norges klare bestselger innen hormonfri prevensjon, og har et titalls tusen brukere bare i Norge. Les mer om andre kvinners erfaringer med Pearly.

8. Gratis support 7 dager i uken

Pearly er enkel å bruke, men skulle du trenger hjelp til å tyde målinger eller har andre forbrukerspørsmål, vil du få support 7 dager i uken gjennom våre nettsider www.pfc.no eller på vår Facebook side. Du kan lese mer om Pearly brukertips og egne Pearly opplæringsfilmer

9. Bivirkningsfri med mange fordeler

Pearly er like sikker og effektiv, og det er intimt. Du får din partner mer involvert i din syklus, og dette bringer dere nærmere sammen i et mer åpent forhold. Les mer om andre fordeler med å bruke hormonfri prevensjon

10. Pearly rimeligere enn hormonell prevensjon

Pearly er en investering for livet, og kostnaden på lang sikt er langt lavere enn hva man ville brukt på hormonelle prevensjonsmidler som f.eks p-piller. Etter innkjøp er Pearly gratis å bruke. Les mer om Pearly

Bestill Pearly og bli hormonfri du også!

Nyttig info om Pearly

Sikrere med Pearly enn da jeg brukte p-piller
Pearly opplæringsfilmer
Pearly bruksanvisning
Pearly brukertips